Den danska resebranschens mest prestigefulla pris: Danish Travel Awards 2019 ägde rum onsdag kväll på Cirkusbygningen i Köpenhamn, Danmark. Israel korades som vinnare i kategorin ”Bästa resmål utanför EU”

Utmärkelsen delades ut på onsdagskvällen den 2 oktober på Danish Travel Awards i Köpenhamn, Danmark. Galan arrangeras årligen av den danska resebranschtidningen Standby och de prestigefulla utmärkelserna delas ut till de bästa aktörerna och destinationerna inom flera kategorier inom reseindustrin. 

Det är fantastiskt att Israel vinner denna utmärkelse som bästa resedestination utanför EU. Att Israel prisas som turistmål, är ett fint kvitto på att fler fått upp ögonen för Israel som en fantastisk semesterdestination. Intresset för Israel hos de nordiska turisterna är större än någonsin och det gläds vi åt, säger Nira Fisher, Direktör på Israel Government Tourist Office

Israel vann priset i kategorin ”Bästa resmål utanför EU”, de övriga nominerade i samma kategori var 

Australien, Brasilien, Canada, Egypten, Indien, Indonesien, Förenade Arabemiraten, Japan, Kina, Malaysia, Marocko, Mexiko, Nya Zealand, Singapore, Sydafrika, Tanzania, Thailand, USA och Vietnam.

Israeliska turistministeriet kommer att fortsätta arbetet med att främja Israel som turistmål med dess stora rikedom av kultur och storslagna natur.

Läs mer om Danish Travel Awards 2019 i Danmark 
https://standby.dk/danish-travel-awards-2019/

Läs mer om turism i Israel här:
https://israel.travel

Israeliska statens turistbyrå

Pressmeddelande publicerat 10 oktober 2019

Fler artiklar