Digitalt via Zoom

Vi vill inbjuda dig till att deltaga i en studiecirkel via zoom där vi studerar olika aspekter som rör Israel. Ewa Jonsson har gjort studiematerialet och använt det i flera cirklar.

Sommaren 1977 beträdde hon israelisk mark för första gången och tillbringade året därpå sex månader på en kibbutz. Engagemanget för landet och folket ökade och mellan åren 1981 – 1991 bodde hon i Jerusalem. Där mötte hon hela världen på seminarier, kurser och resor som arrangerades på hennes arbetsplats. Att ständigt få lyssna till föredrag av de bästa inom olika områden rörande Israel tillsammans med det dagliga livet har gjort att hon gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Pandemin gör att vi inte kan träffas på medlemsmöten och föreläsningar. Då känns det som om en Studiecirkel via zoom kan vara ett utmärkt sätt att öka sina kunskaper samt träffas för samtal och diskussioner.

Studiematerialet är i lösbladsformat och så snart du har anmält dig så får du den första lektionen via mejl.  Anmälan görs, helst senast den 25 mars, till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange att du vill deltaga i kursen och uppge namn, e-post och telefonnummer.

Kursen arrangeras av Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Riks och både medlemmar och icke medlemmar är välkomna.

Första träffen är tisdagen den 30 mars kl. 19:00 och beräknas hålla på ca 1,0 – 1,5 tim. Vi kommer att träffas fem gånger, en gång i veckan.  Pris för kurs och PDF filer är 100,- och hur inbetalning sker informeras du om efter anmälan.

Varmt välkommen!

Fler artiklar