Kommande evenemang


Han sympatiserade med palestinierna, men efter hand kom han att ställa sig på israelernas sida. Välkommen till ett seminarium där journalisten och författaren Bengt G Nilsson beskriver sin omsvängning i vår tids kanske mest infekterade konflikt. Vad var det som fick honom att ändra uppfattning?
Seminariet baseras på hans mycket uppmärksammade bok ”Israel och hennes fiender”. Bengt G Nilsson arbetade under en period som utrikesreporter på SVT:s Aktuellt och har bl a även arbetat på TT och DN. Han har publicerat ett flertal böcker.
Bengt G Nilssons bok Israel & hennes fiender kommer också finnas tillgänglig för försäljning.

Medverkar på seminariet gör också Lars Adaktusson och Gunnar Hökmark

Gunnar Hökmark är ordförande för Frivärld och tidigare bl a riksdagsledamot, Europaparlamentariker, initiativtagare till Måndagsrörelsen för Baltikums frihet och ordförande för Samfundet Sverige-Israel.

Lars Adaktusson är ordförande för Vänskapsförbundet Sverige-Israel, riksdagsledamot och tidigare bl a Europaparlamentariker och nyhetsjournalist på SVT.
Datum: Onsdagen 27 oktober

Tid:      18:30

Plats:  I Stockholm (meddelas specifikt vid anmälan)
 
Obligatorisk anmälan görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Seminariet kommer också att sändas via Facebook

Arrangör: Vänskapsförbundet Sverige-Israel

Det sänds från vår vanliga Facebook https://www.facebook.com/sverigeisraelsamfund

Det är bara att öppna den sidan och klicka på sändningen när den startar

Fler artiklar