Sverige är idag ett av Europas mest Israel-negativa land. Det vill vi ändra på! Det kommer att krävas ett hårt och målmedvetet arbete för att nå detta. Vi är övertygade om av vi kommer att lyckas - men vi behöver din hjälp! Bli medlem, aktivera dig i din lokalförening, stöd vårt arbete med donationer och få vårt nyhetsbrev.

Vi arbetar för att

  • Öka kunskapen om Israel
  • Öka förståelsen för Israel
  • Stärka banden mellan Sverige och Israel

Vi gör det genom att

  • Delta i debatten om Israel
  • Främja officiella och privata kontakter med organisationer och enskilda i Israel
  • Arrangera resor till Israel
  • Främja kunskap om och förståelse för kultur, religion och samhällsförhållanden i Israel
  • Sprida information om Israel via digitala kanaler, nyhetsbrev samt på webbplatsen

Sverige är idag ett av Europas mest problematiska länder i avseende till relationen med Israel. Det vill vi ändra på! Det kommer att krävas ett hårt och målmedvetet arbete för att nå detta. Vi är övertygade om av vi kommer att lyckas – men vi behöver din hjälp! Bli medlem, aktivera dig i din lokalförening, stöd vårt arbete med donationer och få vårt nyhetsbrev.

Vi vill även vara en plattform och en mötesplats för alla Israelvänner. En mötesplats där vi tillsammans kan planera och genomföra olika aktiviteter, projekt och utspel för att stödja de svensk-israeliska relationerna på alla nivåer.

I detta väldigt viktiga arbete för Mellanösterns enda demokrati behövs alla Israelvänner. 

Du är varmt välkommen att bli medlem och bli en del av en växande rörelse. Varje medlem är väldigt viktig och det finns uppgifter för alla. Tillsammans är vi en stark röst för Israel. 

Korta fakta om verksamheten

Vänskapsförbundet Sverige-Israel är ett religiöst och politiskt obundet vänskapsförbund med syfte främja kulturellt utbyte och information om Israel som sin främsta målsättning. Sverige-Israel består av 3000 medlemmar i ca 20 lokalföreningar över hela Sverige. Vänskapsförbundet Sverige-Israel är medlem i den Europeiska vänföreningen till Israel, European Alliance for Israel, EAI 

Kunskap om Israel gör dig till Israelvän!

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Ordförande Lars Adaktusson

Generalsekreterare Martin Blecher

Telefon: 076-035 37 73
E-post: martin.blecher@vsi.nu
Plats: Stockholm

Prenumerera på vårt veckomail

* obligatoriskt fält