Den 7 juni 2018 hålls en presentation och presskonferens i riksdagen. Allmänheten kommer att kunna anmäla sig till ett möte i Chabad Lubavitch kl. 19.00.


Studier av 77 skolböcker som används i UNRWA detta skolår avslöjar palestinska myndighetens rätta ansikte:

Detta är vad studien av skolböckerna i UNRWA har visats innehålla:
  • Delegitimering och demonisering av Israel.
  • Den presenterar konflikten på ett förvrängt sätt.
  • Indoktrinering till våldsam kamp.
  • En judisk historia har ändrats i grunden och ersatts med en palestinsk historia.
  • Där finns inget samtal för fred eller samexistens med Israel. 
  • Det inger inget hopp för att kunna leva i fredlig samexistens i en "tvåstatslösning."
Årets palestinska myndighetens skolböcker visar en fientlighet mot Israel och MER terroruppvigling än i förra årets upplaga. Sveriges regering har vid flertal tillfällen dementerat dessa fakta och fortsätter att skänka miljoner svenska skattekronor till både UNRWA och propalestinska grupper i Sverige.  Dessa grupper kan nu helt öppet sprida propaganda och material i svenska skolor, bibliotek, torg och idrottsföreningar. Förnekande av skolböckernas terroruppvigling samt medias palestinska propagandavinkling medför också att SIDA, Bilda, Kvinna till Kvinna, Diakonia, PMU, Ekumenia, föreningar och kristna församlingar tar ställning för palestinska intressen. Många människor är helt ovetande om att de med engagemang och kollektpengar i förlängningen stödjer terror genom föreningens och församlingens propalestinska engagemang.

Indoktrineringen har lett till en kultur som genomsyras av hat, våld och hets mot
Israel och det judiska folket. Filmer från barnläger i UNRWAs regi, har avslöjat att UNRWA tillsammans med Hamas, utbildar barn för våldsam aktion och
"rustar för våld." Eftersom UNRWA använder PA skolböcker utan krav på ändringar, blir UNRWA fullständigt allierad med denna anti-israeliska och antisemitiska indoktrinering. Sverige sponsrar UNRWA utan krav på transparens.

Vad skall israelisk militär göra om palestinska barnsoldater blir en verklighet? Vad skall Sverige göra?

Arrangör: 
Scandinavian Lobby for UNRWA Reform     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
http://israelbehindthenews.com/
 
Det är dags att avslöja sanningen om hat i palestinska myndighetens skolor. Det är dags att kräva transparens av UNRWA och få stop av svenska skattekronor till terror. Det är dags att stå upp för barns rättigheter till en trygg och harmonisk uppväxt.

Fler artiklar